Netflix: Marvelin Jessica Jones sai julkaisupäivämäärän


0

Netflixin ja Marvelin odotettu alkuperäissarja Jessica Jones julkaistaan Netflixissä 20. marraskuuta.

Sarja on kurkistus yhden tämän vuosikymmenen suosituimman Marvel-hahmon, Jessica Jonesin, elämään traagisesti päättyneen supersankariuran jälkeen. Jones toimii etsivänä New Yorkissa ja yrittää samalla saada asiansa järjestykseen.

Krysten Ritterin (Jessica Jones) rinnalla sarjassa nähdään David Tennant (Kilgrave), Mike Colter (Luke Cage) ja Rachael Taylor (Trish Walker). Näyttelijäkaartiin kuuluvat myös muun muassa Carrie-Anne Moss, Eka Darville, Erin Moriarty ja Wil Traval.

Jessica Jones on osa Marvel-sarjojen joukkoa, jotka julkaistaan yksinoikeudella Netflixissä. Keväällä julkaistun Marvelin Daredevilin lisäksi tulossa on vielä Marvelin Luke Cage ja Iron Fist. Sankarien omien sarjojen jälkeen he kokoavat uudelleen voimansa Marvelin The Defenders -sarjaa varten.

Jessica Jonesin on tuottanut Melissa Rosenberg (Twilight, Dexter) ja Liz Friedman (Elementary) yhdessä Jeph Loebin (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Lost, Marvel’s Daredevil) kanssa.

Kaikki 13, tunnin mittaista, jaksoa ovat katsottavissa vain Neflixissä 20. marraskuuta klo 10.01.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.