Dell aikoo lokakuussa esitellä kilpailijan Microsoft Surfacelle


0

xps-12

Aikaisemmin tässä kuussa Lenovo esitteli kilpailevan laitteen Microsoftin Surface-tabletille, joka kulkee nimellä Miix 700. Nyt julkisuuteen on ilmestynyt myös toinen Windows-pohjaisia tablet-tietokoneita valmistava valmistaja.

Julkisuuteen ilmestyneen tiedon mukaan Dell valmistelee XPS 12 2-in-1 -nimellä kulkevaa Surface-kloonia, joka tietojen mukaan sisältää 3840×2160 pikselin resoluutiolla varustetun UltraSharp 4K Ultra HD -näyttöpaneelin, kahdeksan megapikselin takakameran sekä viiden megapikselin etukameran selfie-valokuvia ja videopuheluita varten.

Edellä mainitun lisäksi tablet-tietokone sisältää taustavalaistun näppäimistön sekä maksimissaan kymmenen tunnin akunkeston.

Dell tulee paljastamaan XPS 12 -tablet-tietokoneen kuluvan vuoden lokakuussa. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Microsoft News, jonka mukaan tulevan laitteen hintatasosta ei vielä tähän mennessä ole tietoa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.