Uudet huippumallit saavat Windows 10 Mobilen lokakuussa – nykyiset laitteet marraskuussa


0

Yhdysvaltalainen Microsoft aikoo 6. päivä lokakuuta esitellä uusia Lumia-lippulaivapuhelimia, jotka julkaisun aikaan sisältävät yhtiön uusimman Windows 10 Mobile -mobiilikäyttöjärjestelmän. Uusimpien raporttien mukaan Lumia 950 ja Lumia 950 XL sisältävät julkaisun aikaan Windows 10 Mobile Threshold 1 -version, kertoo aiheesta uutisoinut ulkomainen verkkolehti WinBeta.

Nykyiset Windows Phone -älypuhelinmallit tulevat saamaan käyttöjärjestelmäversion myöhemmin kuluvan vuoden marraskuussa, kkun jo valmisteilla olevan Threshold 2 -käyttöjärjestelmäpäivityksen odotetaan valmistuvan. Lokakuussa esiteltävät uudet huippumallit saavat uuden version samaan aikaan.

Ensimmäisen suuremman päivityksen ei odoteta tuovan mukanaan enempää uusia ominaisuuksia. Enemmänkin, se tulee keskittymään suorituskyvyn parantamiseen ja käyttöjärjestelmän optimointiin.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.