Logitechilta kompakti mekaaninen pelinäppäimistö


0

Logitech on julkistanut uuden pienikokoisen Logitech G410 Atlas Spectrum TKL Mechanical Gaming Keyboard -pelinäppäimistön. Se on suunniteltu ensisijaisesti pelaamista varten ja sen perustana toimivat Logitechin Romer-G-kytkimet.

Erikoisuutena Logitech G410 -pelinäppäimistössä on tuki älypuhelimille, jotka voidaan valjastaa erilliseksi näytöksi esimerkiksi pelattavan pelin tietojen näyttämiseen. Romer-G-kytkimet kestävät käytössä yhtiön mukaan maksimissaan jopa 70 miljoonaa painallusta.

Kytkimien kosketusväli on vain 1,5 millimetriä ja Logitech G410 Atlas Spectrum tulee myyntiin lokakuussa 169 euron suositushintaan.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.