Tulevaisuudessa älypuhelimen ostaja voi valita haluamansa käyttöjärjestelmän


0

Yhdysvaltalainen ohjelmistojätti Microsoft on tiedon mukaan hiljattain hakenut uutta patenttia, jonka myötä yhtiö voisi tuoda markkinoille älypuhelimia kahdella tai useammalla käyttöjärjestelmällä varustettuna.

Tarkoituksena on, että älypuhelimen ostanut kuluttaja voi itse valita minkä käyttöjärjestelmän asentaa, kertoi aiheesta muun muassa uutisoinut ulkomainen verkkolehti Softpedia.

multios_microsoft_alypuhelinLähteiden mukaan käyttäjän saattaa olla mahdollista poistaa muiden käyttöjärjestelmien pakatut asennuspaketit laitteen vapaan tallennustilan kasvattamiseksi. Lisäksi, on mahdollista, että useamman mobiilikäyttöjärjestelmän yhtäaikainen asennus ja käyttö on myös mahdollista.

Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että kyse on vasta Microsoftin jättämästä patenttihakemuksesta ja ominaisuudella varustetuista uutuuslaitteista ei vielä tähän mennessä ole tietoa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.