Raportti: Lähes joka kymmenes suomalainen ostaa e-kirjan


0

Tuoreen tutkimuksen mukaan entistä useampi suomalainen ostaa sähköisen kirjan. 18–65-vuotiaista suomalaisista lähes joka kymmenes, 9,4 prosenttia, ostaa vähintään yhden e-kirjan vuodessa. Viime vuonna tehtyyn tutkimukseen verrattuna ostajien määrä on noussut kolmella prosenttiyksiköllä.

Tutkimuksen teki Prior Konsultointi Oy. Aineisto kerättiin CINT Oy:n ylläpitämällä nettipaneelilla viime syyskuussa. Tutkimukseen vastasi 1 200 suomalaista, iältään 18–75-vuotiasta internetin käyttäjää. Aineisto edustaa suomalaisia iän, sukupuolen ja asuinpaikan suhteen.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.