Kategoriat
Tabletit

Panasonicilta 20 tuuman 4K-näyttöinen Toughpad

Panasonic on julkistanut uuden Toughpad FZ-Y1 Performance -tabletin, jossa 20-tuumainen 4K-näyttö. Kovaa käsittelyä kestävä tabletti on varustettu grafiikkakäyttöön suunnitellulla suorittimella ja näytönohjaimella. FZ-Y1 Performance on Panasonicin ensimmäinen Toughpad, jonka käyttöjärjestelmä on Windows 10.

Laitteesta löytyy viidennen sukupolven Intel Core i7-5600U vPro -suoritin (4 MB cache, 2.6-3.2 GHz Intel Turbo Boost-teknologialla) ja AMD FirePro M5100 -grafiikkasuoritin. RAM-muistia on 16 GB. Laitteen voi hankkia joko 256 GB tai 512 GB SSD-levyllä.

Panasonic Toughpad FZ-Y1 Performance -tabletissa on 4K Ultra HD (3840 X 2560) IPSa LCD -kosketusnäyttö. Näyttö tunnistaa kymmenen sormen samanaikaisen kosketuksen. Näytön tarkkuus on 230 pikseliä tuumalla ja sen kuvasuhde on 15:10.

 

Toughpad kestää pudotuksen 76 sentin korkeudesta. Uudella Panasonic Toughpad FZ-Y1 Performance -tabletilla on kolmen vuoden takuu ja mahdolliset viat korjataan 96 tunnissa. Uutuuslaite tulee saataville joulukuun 2015 lopulla. Sen lähtöhinta on noin 4 800 euroa.

 

Kirjoittanut Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.