Lenovo esitteli kääntyvän YOGA 700 -kannettavan


0

Lenovo on esitellyt uuden, kääntyvän YOGA 700 -kannettavan, joka taipuu käytettäväksi neljässä eri tilassa (kannettava, pysty, teltta ja tabletti). Uusi 11-tuumainen YOGA 700 painaa 1,1 kilogrammaa ja paksuutta sillä on 15,8 mm. Akunkestoksi Lenovo lupaa seitsemän tuntia.\n\n14-tuumainen malli sisältää puolijohdevalmistaja Intelin kuudennen sukupolven i7-suorittimen, optiona NVIDIA GeForce 940M -näytönohjaimen sekä kahdeksan gigatavua DDR3L-muistia ja 256 gigatavun SSD-kiintolevy.\n\nMolemmissa malleissa on kymmenen pisteen IPS-kosketusnäyttö Full HD (1920 x 1080) -tarkkuudella, Dolby DS1.0 Home Theater -stereokaiuttimet sekä taustavalaistu AccuType-näppäimistö.\n\nUudet kannettavat tulevat myyntiin marraskuun aikana. 11-tuumainen malli on saatavilla hintaan 799 euroa ja 14-tuumainen hintaan 899 euroa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.