TomTom tuo markkinoille kaksi uutta ruuhkista varoittavaa navigaattoria


0

TomTom laajentaa navigaattorilaitteiden valikoimaansa uusilla GO 51- ja GO 61 -malleilla. Laitteet sisältävät globaalit kartat, Traffic-ruuhkatiedot sekä liikennekamerapalvelun. Ruuhkatiedot päivittyvät ajon aikana kännykkäyhteyden avulla.

Reaaliaikaisen Traffic-liikennetiedon avulla kuljettaja voi kiertää ruuhkat ja suunnitella nopeimman reitin kohteeseensa. Palvelu sisältää kaikki kartoitetut tiet, joihin yhdistyy miljoonista tietolähteistä tuleva liikenneinformaatio. Tietojen yksityiskohtaisuutta kuvaa laitteiden kyky kertoa ruuhkan alkukohdan sijainti jopa 10 metrin tarkkuudella.

Koko maailman kattavien karttojen ansiosta TomTom GO -laitteiden käyttäjät navigoivat missä tahansa ilman lisämaksuja navigaattorin koko käyttöiän ajan. Liikennekameratiedot sisältävät kiinteiden ja liikkuvien liikennekameroiden sijainnin, ja nämäkin tiedot ovat käytettävissä laitteen kestoiän ajan. GO 51:ssä on viiden tuuman ja GO 61:ssä kuuden tuuman kosketusnäyttö.

TomTom GO -navigaattoreiden tuoteperhe koostuu nyt kuudesta mallista. GO 510 ja GO 610 sisältävät kosketusnäyttöliittymän ja jalustan. GO 5100 ja GO 6100 on varustettu lisäksi sisäänrakennetulla SIM-kortilla. Kaikissa malleissa on 3D-kartat sekä Aja kotiin- ja Aja töihin -painikkeet.

GO-navigaattorit ovat yhteensopivia TomTom MyDrive -sovelluksen kanssa. MyDriven avulla käyttäjä voi perehtyä ruuhkatietoon ja suunnitella reittinsä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella sekä lähettää reitin GO-navigaattoriin jo ennen autoon astumista.

Uudet GO 51- ja GO 61 -navigaattorit ovat nyt saatavilla 179 euron aloitushintaan.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.