DNA siirtyy uusiutuvilla luonnonvaroilla tuotettuun sähköön


0

DNA on tiedotteensa mukaan marraskuussa siirtynyt käyttämään suorassa sähkönhankinnassaan ainoastaan uusiutuvilla luonnonvaroilla tuotettua sähköä. Uusiutuvien energiamuotojen käyttö varmennetaan sähkön alkuperätakuiden avulla.

Yhtiön mukaan uusiutuvan energian myötä DNA:n omasta sähkönkulutuksesta aiheutuvat epäsuorat kasvihuonekaasupäästöt vähenevät arviolta 40 prosenttia, mikä tarkoittaa noin 13 000 hiilidioksiditonnia vähemmän päästöjä vuodessa. Tämä määrä vastaa 1 946 maailman ympäriajoa autolla.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.