Epic Owlin strateginen moninpeli Starside Arena saapui App Storeen


0

Entisistä roviolaisista koostuva pelistudio Epic Owl on ilmoittanut Starside Arena -esikoispelinsä maailmanlaajuisesta julkaisusta App Storessa. Pelin Android-versio on puolestaan tarkoitus julkaista Google Play -sovelluskaupassa 24.11.

Tietokone- ja konsolipeleissä nähdyistä avaruustaistelupeleistä inspiraationsa saanut Starside Arena esittelee genren ensimmäistä kertaa mobiililaitteille. Sijoittuen vuoteen “4000-jotain” pelissä pelaajalle annetaan työkalut suunnitella ja rakentaa oma avaruusalus, jonka avulla pyritään hallitsemaan taisteluita dynaamisesti muuttuvalla, futuristisella peliareenalla.

Pelaajalla on mahdollisuus valita 37 avaruusalusmallin väliltä ja käyttää hyväkseen yli 50 teknologiaa aluksen kokoamiseen.

Starside Arenan pienempiin aluksiin mahtuu kourallinen hyökkäykseen ja puolustukseen tarkoitettuja moduuleja, kun taas isompiin aluksiin niitä mahtuu satoja tarjoten pelaajalle loputtoman määrän mahdollisia kokoamisyhdistelmiä. Pelimenestys perustuu joko aluksen ylivoimaan tai sen onnistuneeseen kokoonpanoon, jossa pelaajien tulee tehdä strategisia päätöksiä suunnittelun suhteen ja ottaa huomioon useita tekijöitä kuten moottorin teho, puolustusmekanismit, vastatoimet, asejärjestelmät, virtalähteet ja jopa aluksen massa.

Starside Arenan pelimaailma koostuu pelaajien tekemistä aluksista. Tämä johtaa jatkuvasti kehittyvään, syvälliseen pelimekaniikkaan, jossa vain parhaat pärjäävät ja heikompia aluksia korvataan jatkuvasti uusilla, yhä paremmilla aluskokoonpanoilla.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.