DNA laajensi 4G-verkkoaan Keski-Suomessa


0

DNA on laajentanut 4G-verkkonsa kuuluvuutta Keski-Suomessa. Yhtiön mukaan 4G-kuuluvuutta on parannettu erityisesti Karstulassa, Kannonkoskella, Saarijärvellä, Multialla ja Äänekoskella taajama-aluiden lisäksi tien varsilla ja haja-asutusalueilla.

Saarijärvelle ja Äänekoskelle tulee vielä lisää peittoa marraskuun aikana. Laajennuksia jatketaan Keski-Suomessa ensi vuoden aikana.

Viimeisen vuoden aikana 4G-liikenne on DNA:n verkoissa kasvanut yhtiön mukaan lähes 300 prosenttia ja tällä hetkellä jo 60 prosenttia kaikesta datasta siirtyy 4G-verkossa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.