Netflix näkyy nyt koko maailmassa


0

Internet-televisiopalvelu Netflix on tästä päivästä lähtien saatavilla yli 190 maassa. Tämän myötä Netflixiä voi nyt katsella yli 130 uudessa Netflix-maassa. Netflixin perustaja ja toimitusjohtaja Reed Hastings julkisti uutisen puheenvuorossaan Las Vegasin CES 2016 -messuilla tänään.

Vuoden 2016 aikana Netflix aikoo julkaista hteensä 31 alkuperäissisältöä. Mukaan mahtuu uusia sarjoja ja aikaisemmin julkaistujen sarjojen uusia kausia, elokuvia, dokumentteja, stand up -spesiaaleja ja 30 uutta lastensisältöä.

Netflix ei ole vielä kuitenkaan saatavilla Kiinassa, jossa toimiminen on vielä suunnitteluvaiheessa. Lisäksi Netflix ei tiedon mukaan tule toistaiseksi näkymään Krimillä, Pohjois-Koreassa tai Syyriassa Yhdysvaltojen hallituksen asettamien talouspakotteiden takia.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.