Ubisoft julkaisi esittelyvideon Tom Clancy's The Division -toimintapelistä


0

Lähitulevaisuuden New York. Kaupungin infrastruktuuri on pettänyt ja jopa ihmisten perustarpeista huolehtiminen on muodostunut haasteeksi katastrofin kouriin joutuneessa ympäristössä. Siinä missä osa ihmisistä puhaltaa yhteen hiileen ja pyrkii rakentamaan yhteiskunnalle uutta valoisaa tulevaisuutta, monet näkevät mahdollisuuden anarkiaan ja kaaokseen. New York on muuttunut biologisen uhkan myötä moderniksi joutomaaksi ja taisteluareenaksi, jossa pärjääminen vaatii rohkeutta ja yhteistyössä toimimista.

Ubisoftin julkaisema Agent Journey Trailer -pelivideo luo kolmiminuuttisen silmäyksen Tom Clancy’s The Division -toimintapelin ympäristöihin, tapahtumiin ja haasteisiin. Videossa nähdään pelimekaniikkaa niin taistelujärjestelmän osalta kuin myös kurjuuteen vajonneen New Yorkin synkeitä maisemia.

Tom Clancy’s The Division on avoimen pelimaailman verkkoroolipeli, joka vie pelaajat New Yorkin kaaokseen kuolettavan kulkutaudin puhjettua valloilleen. Peli julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 8. maaliskuuta 2016. Pelin ikäraja on PEGI 18.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.