DNA laajensi 4G-verkkoaan Pohjois-Savossa


0

DNA on laajentanut 4G-verkkonsa kuuluvuutta Pohjois-Savossa viime vuoden lopussa. 4G-kuuluvuus on parantunut yhtiön mukaan erityisesti Iisalmessa, Vieremällä, Pielavedellä ja Vesannolla.\n\nVieremälle 4G-peitto tuli täysin uutena ja saavuttaa jo lähes 60 % väestöpeiton. 4G-tukiasemat ovat tällä hetkellä kunnan eteläosissa. Pielaveden alueelle on rakennettu tukiasemia Laukkalan ja Hovikylän ympäristöön. Vesantoon on tullut tukiasema Sokkarinrannan etelä-osaan ja ensi vuonna suunnitelmissa on lisää laajennuksia ainakin Närhilään. Iisalmessa 4G-tukiasema saatiin vuoden lopussa Iimäelle.\n\nViimeisen vuoden aikana 4G-liikenne on DNA:n verkossa kolminkertaistunut ja tällä hetkellä jo 67 prosenttia kaikesta datasta siirtyy 4G-verkossa.\n\n4G-rakentamisen yhteydessä DNA päivittää myös paikalliset 3G- ja GSM-verkot. Investoinnit 4G-verkkoon ja -palveluihin jatkuvat merkittävinä, ja maanlaajuinen 99 % väestöpeitto saavutetaan yhtiön lupausten mukaan vuoden 2016 loppuun mennessä.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.