Vuonna 2017 julkaistavasta Snapdragonista saatiin uutta tietoa


0

Qualcomin tulevasta Snapdragon 830 -järjestelmäpiiristä on vuotanut uutta tietoa julkisuuteen. Niiden mukaan Snapdragon 830 tultaisiin valmistamaan Samsungin FinFET-teknologiaan perustuvalla 10 nanometrin valmistustekniikalla.\n\nSnapdragon 820 -järjestelmäpiirin seuraaja tulee tukemaan maksimissaan kahdeksaa gigatavua muistia, kuten jo aikaisemmin viime joulukuussa uutisoitiin sekä parannellun, 64-bittisen, Qualcommin Kryo-suorittimen.\n\nSnapdragon 830 -järjestelmäpiirin julkaisun odotetaan tapahtuvaksi vuoden 2017 alkupuolella. Aiheesta uutisoi muuun muassa ulkomainen verkkolehti NextPowerUp.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.