Logitechilta mekaaninen Logitech G810 -pelinäppäimistö


0

Oheislaitteita valmistava Logitech laajentaa pelinäppäimistöjen valikoimaansa uudella mekaanisella Logitech G810 Orion Spectrumilla, joka on yhtiön mukaan suunniteltu ensisijaisesti pelaajien tarpeet huomioiden. Pelinäppäimistön perustan muodostavat Logitechin Romer-G-kytkimet painallusvasteen 1,5 millimetrin kosketusvälillä.

Logitech G810 Orion Spectrumin 16,8 miljoonan värin paletista säädettävä taustavalaistus on vapaasti räätälöitävissä omien tarpeiden mukaan. Valaistus määritetään Logitech Gaming Software -ohjelmiston (LGS) avulla, jonka mukana tulee erilaisia esiasetuksia yli 300 pelille.

Logitech G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard tulee saataville helmikuun aikana 209 euron suositushintaan.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.