Qualcomm esitteli uuden piirin puettaville laitteille


0

Sirusuunnittelija Qualcomm on kuluneella viikolla esitellyt uuden puettaville laitteille tarkoitetun Snapdragon Wear -alustan. Samalla yhtiö esitteli toistaiseksi ainoan piirin alustalle – Snapdragon Wear 2100.

Yhtiön ilmoituksen mukaan uusi piiri on 30 prosenttia fyysisesti S400-piiriä pienempi sekä lisäksi 25 prosenttia aikaisempaa mallia tehokkaampi.

Snapdragon Wear 2100 pitää sisällään neliytimisen Cortex-A7 -suorittimen maksimissaan 1,2 gigahertsin kellotaajuudella sekä Adreno 304 -grafiikkapiirin, joka tukee maksimissaan 640×480 pikselin resoluutiota. Piiri tulee saataville kahtena eri versiona – vain Bluetooth/Wi-Fi ja toinen 2G/3G/LTE -tuella.

Lisäksi, piiri tukee NFC -ja GPS -tekniikoita sekä Quick Charge 2.0 -ominaisuutta. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti GSM Arena.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.