Samsung esitteli Galaxy S7 -älypuhelimen


0

Etelä-korealainen elektroniikkajätti Samsung on esitellyt uusimman Galaxy S7 -älypuhelimensa. Laite on varustettu Exynos 8890 -järjestelmäpiirin lisäksi neljällä gigatavua muistia.

Edellä mainitun lisäksi laitteessa on 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja tuki mircoSD-korteille (maksimissaan 200 gigatavuun asti). 5,1 tuuman Super Amoled -näytöllä varustetussa (2560×1440) laitteessa on 3000 mAh:n akku, langaton lataus (Qi, WPC, PMA) ja Fast charging -pikalataustoiminto (langallinen + langaton).

Laitteen fyysiset mitat ovat 142,4×69,6×7,7 millimetriä ja painoa laitteelle kertyy 152 grammaa. Viiden megapikselin etukameran lisäksi laitteessa on 12 megapikselin takakamera.

Käyttöjärjestelmä toimii Android 6.0 Marshmallow. Laitteessa on lisäksi IP68-suojaluokitus. Se tulee saataville mustan, valkoisen ja kullan värisenä. Galaxy S7:n myynti alkaa 11. maaliskuuta ja sen suositushinta on 749 euroa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.