Tom Clancy’s The Division -pelistä julkaistaan myös kirja ja musiikkialbumi


0

Ubisoft julkaisee 8. maaliskuuta Tom Clancy’s The Division -toimintapelin, -kirjan ja -musiikkialbumin. Pelin tarina vie pelaajansa pandemian rampauttamaan New York Cityyn. Suurkaupungin infrastruktuuri on pettänyt tappavan viruksen levitessä lähes kaikkialle ja näin kokonainen metropoli on joutunut anarkian valtaan.

Tom Clancy’s The Division on avoimen pelimaailman verkkoroolipeli, joka julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 8. maaliskuuta 2016.

Tosielämän kauhuskenaarioon perustuvan pelin taustoja valaistaan myös Alex Irvinen kirjoittaman metaromaanin muodossa. Samaan aikaan pelin kanssa julkaistava New York Collapse on yhdistelmä kertomusta ja selviytymisopasta. Se kertoo April Kelleherin huomioista ja päätelmistä katastrofin aikana ja luo taustaa pelin synkälle tulevaisuuskuvalle.

Kirja sisältää myös täysikokoisen New Yorkin kartan, kadonneen henkilön julisteen sekä hätätilasta kertovan lentolehtisen.

Ubisoft tuo myös The Division -musiikkialbumin saataville samaan aikaan pelin kanssa. Pelin musiikin on säveltänyt Ola Strandh.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.