Fallout 4:n Automatron DLC -traileri esittelee murhanhimoiset robotit


0

Oletko odottanut peliin lisää toimintaa? Bethesda paljasti tällä viikolla julkaisevansa ensimmäisen DLC-lisärinsä 22. maaliskuuta PC, Xbox One ja Playstation 4 -versioina hintaan 9,99 euroa. Nyt Bethesda on julkaissut myös trailerin tulevasta Automatron -lisäristä.

Ensimmäisessä DLC -lisärissä keskitytään uuteen viholliseen, ’The Mechanist’, joka päästää valloilleen robottiarmeijan ja jota vastaan pelihahmon on taisteltava. Myös itse pelihahmolla on mahdollisuus rakentaa omat bottinsa taistelurintamalle.

null

DLC -lisäosia on yhteensä kolme ja toinen osa, Wasteland Workshop, julkaistaan huhtikuussa 4,99 eurolla ja viimeinen niistä, Far Harbor, julkaistaan toukokuussa 24,99 eurolla.

Huhtikuussa ilmestyvässä Wasteland Workshopissa on tarjolla lukuisia erilaisia olentoja, mainittakoon Deathclaw (suom. kuolemankynsi), jotka pelaajalla on mahdollisuus vangita tai usuttaa vihollisiensa kimppuun.

null

Viimeinen lisäosa, Far Harbor, ilmestyy toukokuussa ja se on lisäreistä suurin. Tarina on kattavampi kuin aiemmissa ja peli sisältää uusia tehtäviä, voimakkaampia asustuksia ja aseita, vihollisolentoja sekä luolastoja.

Laajennuksia voi päästä testaamaan ennakkoon, mutta koska tarjolla on vain suljettuja betatestejä, täytyy sinun rekisteröityä Bethesda.net -verkkosivustolle ja toivoa, että tulet valituksi, sillä jokainen halukas ei pääse mukaan.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.