Tältä näyttää FPS-kauhupeli P.A.M.E.L.A.:n alfa-versio!


0

P.A.M.E.L.A. on ensimmäisen persoonan ammuntapeli lisäyksellä scifiä ja kauhua, jossa pelihahmo, Sleeper, herää kryogeenisestä unesta ja löytää itsensä mysteeriseltä planeetalta, Edenistä. Maailma ympärillä saattaa näyttää kauniilta, mutta kuten kortilla, myös planeetalla on kääntöpuolensa. Planeettaa kuvaillaan ”anteeksiantamattomaksi paratiisiksi”, jonka on tarkoitus näyttää mitä tapahtuu, kun ihmiskunta menee liian pitkälle bio- ja teknologian kehityksessä. Pelihahmo haastetaan selviytymään hengissä vastoin kaikkia odotuksia, hyödyntämällä Eden -planeetan epätavallista teknologiaa.

null

Pelin aikana saat selville asioita, jotka johtivat sivilisaation tuhoon, tapaat erilaisia puolueita ja ryhmiä, droideja ja robotteja.
”Täysin avoimessa ja rajaamattomassa maailmassa ei ole kahdella pelaajalla samanlaisia kokemuksia, sillä jokainen pelaaja taistelee satunnaisesti vaaroja ja kohteita vastaan,” kertoo NVYVE:n ohjaaja Adam Simonar lausunnossaan.

NVYVE® Studios julkaisi tällä viikolla alfa-version P.A.M.E.L.A.:sta, joka on tarkoitus julkaista kesällä 2016 PC-versiona Steam:ssä.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.