Logitech toi markkinoille Cherry MX -kytkimin varustetut pelinäppäimistöt


0

Logitech julkaisee kaksi uutta mekaanista pelinäppäimistöä, Logitech G610 Orion Brown ja G610 Orion Red, jotka ovat varusteltu Cherry MX -kytkimillä. Mutta mitkä ovat erot näiden kahden välillä? Ruskeat kytkimet antaa käyttäjälleen selkeämmän painallustuntuman, kun taas punaiset kytkimet ovat hieman nopeammat, mutta kummatkin niistä ovat käytössä yllättävän hiljaisia mekaanisiksi näppäimistöiksi. Ne ovat ulkonäöltään identtisiä. Näppäimet ovat mattapintaiset ja kaapelijohto on punottu, joka lisää näppäimistön kestävyyttä.

Cherry MX -kytkimille luvataan jopa 50 miljoonaa painalluskertaa ja tuntuma niissä on tarkka ja napakka. Lisäksi näppäimistöön on lisätty rullapainike, jonka avulla voidaan säätää äänenvoimakkuutta peliä keskeyttämättä.

null

Molemmissa näppäimistöissä on erilliset mediapainikkeet. Logitech G610:ssä on yksivärinen taustavalaistus, kun taas Logitech G810:ssä on RGB-taustavalaistus. Käyttäjä voi räätälöidä taustavalaistuksen omien tarpeiden ja mieltymysten mukaiseksi jopa 16,8 miljoonan värin valikoimasta. Logitech Gaming Software -ohjelmiston avulla voidaan säätää helposti valaistusasetuksia. Valaistus voidaan säätää esimerkiksi tasaiseksi, aaltoilevaksi tai vilkkuvaksi, ja se voidaan asettaa antamaan pelikohtaisia ilmoituksia. Logitech Gaming Software -ohjelmiston avulla voit mukauttaa, mitkä näppäimet sammutetaan pelitilassa ollessasi.

Molemmissa näppäimistöissä on kolmen askeleen säätökulma. Voit asettaa sen 0.4 tai 8 asteen tarkkuudella itsellesi sopivaan kulmaan. Lisäksi näppäimistössä kumitassut, jotka pitävät sen paikoillaan intensiivisen pelaamisen aikana.

Nämä vaativallekin pelaajalle soveltuvat näppäimistöt ovat ennakkotilattavissa hintaan 159,00 euroa, mutta tulevat virallisesti myyntiin huhtikuun aikoihin.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.