Xiaomilta uusi edullinen Android-älypuhelin


0

Puhelinvalmistaja Xiaomi on kuluneella viikolla esitellyt uuden Googlen Android-mobiiikäyttöjärjestelmällä varustetun laitteen nimeltä Redmi 3 Pro. Viiden tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö tukee 720p-resoluutiota.

Laitteen teknisiin ominaisuuksiin sisältyy lisäksi 13 megapikselin takakameran autofokuksella ja LED-salamalla sekä viiden megapikselin etukakamera selfie-valokuvia varten.

Xiaomi Redmi 3 Pro sisältää edellä mainittujen lisäksi kahdeksanytimisen 64-bittisen Snapdragon 616 -järjestelmäpiirin, Adreno 405 -grafiikkasuorittimen sekä kolme gigatavua käyttömuistia, 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja microSD-korttipaikan.

Redmi 3 Pron mukana tulee Androidin Lollipop-käyttöjärjestelmäversio, mutta toivon mukaan yhtiö tarjoaa Marshmallow-päivityksen piakkoin laitteen markkinoille tulon jälkeen.

Yksi suurimmista Redmi 3 Pron myyntivalteista on sen sisältämä massiivinen 4100 mAh akku sekä laitteen takaosaan sijoitettu sormenjälkienlukija

Verkkolehti Softpedian artikkelin mukaan Redmi 3 Pro tulee huhtikuun alussa saataville Kiinan markkinoille noin 140 euron hintaan. Toistaiseksi ei ole vielä tiedossa onko Xiaomi tuomassa laitetta myös kansainvälisille puhelinmarkkkinoille, mutta on kuitenkin todennäköistä, että laitteen hankinta tulee onnistumaan ulkomailta paikallisten jälleenmyyjien kautta.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.