Quantum Break – Suomen pelialan historian kallein tuotanto


0

Remedy Entertainment on suomalainen, vuonna 1995 perutettu pelialan yritys. Yritys tunnetaan mm. Max Payne- ja Alan Wake -peleistään ja seuraavaksi julkaistava peli on Quantum Break, joka on saanut suurimmaksi osin myönteistä palautetta kriitikoilta.

Tämä kolmannen persoonan ammuntapeli on melko elokuvamainen ja se sijoittuu Yhdysvaltain itärannikolle, kuvitteelliseen Riverportin yliopistoon. Pelin teemana on aika, jota päähahmo Jack Joyce pystyy manipuloimaan erikoisvoimillaan. Vastassaan häntä on Monarch Solutions -suuryritys, jota johtaa Paul Serene.

Suomen videopelialan historian kallein tuotanto, Quantum Break, julkaistaan Xbox Onelle ja PC:lle 5. huhtikuuta, tiistaina.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.