Microsoft: Windows 10 löytyy asennettuna 270 miljoonasta tietokoneesta


0

Microsoft on Build 2016 -konferenssissa ilmoittanut yhtiön uusimman sukupolven Windows 10 -käyttöjärjestelmän löytyvän nyt 270 miljoonasta tietokoneesta. Viimeisin Windows-versio julkaistiin virallisesti viime vuoden kesällä. Yhtiön itsensä mukaan kyseisen version asennustahti on kaikkia aikaisempia Windows-versioita nopeampi.

Yhtiön mukaan Windows 10 -käyttöjärjestelmän asennustahti on Windows 7 -käyttöjärjestelmäversioon verrattuna 145 prosenttia korkeampi.Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti The Verge.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.