HP esitteli maailman ohuimman kannettavan tietokoneen


0

Tietokonevalmistaja HP on esitellyt sanojensa mukaan maailman ohuimman HP Spectre -mallin. Laitteen CNC-työstetty alumiinikuori on yhtiön mukaan paksuudeltaan ainoastaan 10,4 mm, mikä vastaakin AA-paristoa.

13,3 tuumaisella Full HD IPS -näytöllä varustettu kannettava tietokone painaa 1,1 kilogrammaa. Laitteen ominaisuuksiin kuuluu lisäksi kuudennen sukupolven Intel Core i5- ja i7 -prosessorit, PCIe SSD -kovalevyn 512 GB tallennustilalla ja kahdeksan gigatavua keskusmuistia.

Edellä mainitun lisäksi mukana myös Bang & Olufsenin stereokaiuttimet ja kolme USB Type-CTM -liitäntää, joista kahdessa ThunderboltTM -tuki.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.