Kategoriat
Tabletit Tietokoneet

ASUS julkisti uuden sukupolven ZenBook-kannettavan

Tietokonevalmistaja ASUS on tänään julkistanut seuraavan sukupolven mallin ZenBook-kannettavien mallistoon. ASUS ZenBook Flip UX360CA on nimensä mukaisesti varustettu täydet 360 astetta kääntyvällä kosketusnäytöllä, jonka ansiosta sitä pystyy käyttämään joko perinteisenä kannettavana tai tablettina.

ZenBook-sarjan uusin tulokas on varustettu 13,3″ IPS-kosketuspaneelilla, jonka resoluutio on mallista riippuen joko 3200×1800 tai 1920×1080. ZenBook Flip UX360CA on varustettu kahdella perinteisellä USB 3.0 -liitännällä sekä yhdellä USB 3.1 Type-C -liitännällä.\n\nAinoastaan 13,9mm paksuinen ZenBook painaa 1,3 kilogrammaa. Yhtiön mukaan ZenBook Flip UX360CA:n saatavuus ja hinnoittelu Suomen osalta tullaan vahvistamaan myöhemmin.

Kirjoittanut Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.