ASUS julkisti uuden sukupolven ZenBook-kannettavan


0

Tietokonevalmistaja ASUS on tänään julkistanut seuraavan sukupolven mallin ZenBook-kannettavien mallistoon. ASUS ZenBook Flip UX360CA on nimensä mukaisesti varustettu täydet 360 astetta kääntyvällä kosketusnäytöllä, jonka ansiosta sitä pystyy käyttämään joko perinteisenä kannettavana tai tablettina.

ZenBook-sarjan uusin tulokas on varustettu 13,3″ IPS-kosketuspaneelilla, jonka resoluutio on mallista riippuen joko 3200×1800 tai 1920×1080. ZenBook Flip UX360CA on varustettu kahdella perinteisellä USB 3.0 -liitännällä sekä yhdellä USB 3.1 Type-C -liitännällä.\n\nAinoastaan 13,9mm paksuinen ZenBook painaa 1,3 kilogrammaa. Yhtiön mukaan ZenBook Flip UX360CA:n saatavuus ja hinnoittelu Suomen osalta tullaan vahvistamaan myöhemmin.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.