Marshmallow tuplasi markkinaosuutensa kuukaudessa


0

Googlen viimeisin Android-mobiilikäyttöjärjestelmäversio, joka tunnetaan koodinimellä Marshmallow, on onnistunut kuukaudessa kaksinkertaistamaan markkinaosuuteensa. Marshmallow löytyykin nyt asennettuna kaiken kaikkiaan 4,6 prosentista kaikista Android-laitteista. Maaliskuussa sen osuus oli 2,3 prosenttia.\n\nLollipop puolestaan löytyy vielä 35,8 prosentista laitteista, joka on 0,3 prosenttia edellistä kuukautta vähemmän.\n\nKitKatin osuus puolestaan on nyt 33,4 prosenttia. Laskua maaliskuuhun nähden on 0,9 prosenttia. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti GSM Arena.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.