Outlook saapui Android Wear -laitteisiin


0

Applen älykelloon Outlook-tuki saapui jo kahdeksan kuukautta sitten, mutta ohjelmistojätti Microsoft on saattanut Outlook-sähköpostiohjelmansa myös Google-fanien ranteisiin, sillä yhtiön ohjelmasta on nyt julkaistu oma sovellus Android Wearille. Googlen alustalla varustetulla puettavalla laitteella onnistuu ilmoitusten lukemisen lisäksi myös vakiovastaus viestillä tai vastauksen sanelu.\n\nAndroid Wear on Googlen luoma käyttöjärjestelmä älykelloille, joka julkistettiin maaliskuussa 2014. Android Wear -laitteet ovat yhteensopivia Android-laitteiden kanssa. Android Wear -kellot vastaanottavat ilmoituksia puhelimesta ja seuraavat käyttäjän aktiivisuutta.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.