Microsoft vahvisti: 64-bittinen Windows 10 Mobile tulossa


0

Ohjelmistojätti Microsoftin odotetaan lähikuukausina tarjoavan isomman luokan päivityksen yrityksen Windows 10 Mobile -mobiilikäyttöjärjestelmälle, josta vahvistetun tiedon mukaan yhtiö valmistelee parhaillaan 64-bittistä versiota.\n\nUusia Lumia-älypuhelimia ei ole suunnitteilla julkaistavaksi kuluvan vuoden aikana ja yhtiö valmistautuukin parhaillaan huhujen mukaan julkaisemaan kolme Surface-älypuhelinmallia ensi vuonna. Tätä silmällä pitäen 64-bittinen versio Windows 10 Mobilesta vaikuttaa järkevältä.\n\nSe antaisi mahdollisuuden esimerkiksi hyödyntää neljää gigatavua tai enemmän keskusmuistia. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti SoftPedia.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.