Applen autoa kehitetään Berliinissä


0

Uusimpien huhujen mukaan Applen tulevan auton kehityö tapahtuu salaisessa laboratoriossa, joka sijaitsee Berliinissä. 15-20 työntekijän kerrotaan työskentelevän auton kehitystyön parissa.\n\nTyöntekijöiden taustat vaihtelevat ohjelmisto -ja laitteistotietämyksen sekä myynnin välillä. Aikaisemmin Applen uskottiin työstävän autoprojektiaan lähempämä päämajaansa Cupertinossa.\n\nAiheesta muun muassa uutisoineen verkkolehti Digital Trendsin mukaan itse auton parissa työskentelevien henkilöiden lisäksi mukana on myös pieni tiimi, jonka tehtävänä on huolehtia Saksan lainsäädännöllisistä vaatimuksista sekä tarkkailla kilpailevien yhtiöiden kehitystyötä.\n\nSaman tiedon mukaan Applen auto tultaisiin lisäksi valmistamaan Magna Steyrin toimesta Itävallassa. Magna Steyr toimii sopimusvalmistajana, joka kokoaa autoja muille yrityksille, kuten esimerkiksi Mercedes-Benzille.\n\nNykyuskomuksen mukaan Applen auto tullaan esittelemään markkinoille vuonna 2019 tai 2020.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.