Tesla Model X kärsii edelleen ongelmista


0

Raportin mukaan jotkin Teslan Model X:n omistajat eivät ole onnistuneet avaamaan uuden autonsa ovia. Toisilla ongelmaksi puolestaan on muodostunut se ettei kuskin puoleinen ovi ole suostunut pysymään kiinni.

Edellä mainitun lisäksi auton omistajat ovat ehtineet kokea muitakin ongelmia esimerkiksi hätäjarrun kytkeytyessä itsestään päälle muutaman metrin välein tai kuljettajan puoleisen ikkunan kanssa, joka ei suostu sulkeutumaan.

Teslan mukaan kyse ei ole laajamittaisista ongelmista ja yhtiö kertoo työskentelevänsä parhaillaan jokaisen auton ostaneen kanssa ratkaistakseen mahdolliset ongelmakohdat.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Model X on aiheuttanut päänvaivaa yhtiölle. Aikaisemmin tässä kuussa yhtiö joutui takaisinkutsumaan 2700 autoa viallisista istuimista johtuvien ongelmien takia. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti The NextPowerUp.

Tesla Model X on Tesla Motorsin vuodesta 2015 lähtien valmistama automalli, joka on koriltaan crossover (SUV). Autot kootaan Tesla Motorsin tehtaalla Fremontissa, Kaliforniassa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.