Raportti: Seuraavan sukupolven Apple-älykellossa mobiilidatayhteys


0

Tietokonejätti Applen seuraavan sukupolven älykello sisältää raportin mukaan nopeamman suorittimen lisäksi mobiilidatayhteyden. Arvostelijoiden mielestä sen puuttuminen ensimmäisen sukupolven mallista oli yksi sen suurimmista puutteista.

Tämä tosin ei tuntunut vaikuttavan laitteen myyntiin. Arvioiden mukaan Apple olisikin onnistunut myymään noin 12 miljoonaa älykelloa sen julkaisuvuoden aikana.

Apple Watch on Applen kehittämä älykello, jonka ensimmäinen version tuotiin markkinoille vuonna 2015. Kellossa on kosketusnäyttö, jonka näytön kokoa voi säätää kellon sivussa olevalla nupilla. Apple Watchilla voi muun muassa soittaa, lähettää viestejä ja puheentunnistukseen perustuva Siri-toiminto. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti The Verge.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.