Microsoft: Sitoudumme edelleen Windows 10 -mobiilialustaan


0

Ohjelmistojätti Microsoftin mobiililaitteisiin tarkoitettu käyttöjärjestelmä on saanut uusia ominaisuuksia ja parannuksia, mutta tähän mennessä yhtiö ei ole onnistunut kilpailemaan kuluttajista tällä saralla samassa mittakaavassa Android -ja iOS -laitteiden kanssa.

Aiheesta muun muassa uutisoinut ulkomainen verkkolehti Nextpowerup huomauttaakin, että viimeisimpien myyntilukujen mukaan Microsoft onnistui myymään ainoastaan 2,3 miljoonaa Lumia-merkkistä Windows-älypuhelinta kolmannen neljänneksen aikana mikä on 73 prosenttia edellisvuoden samaan neljännekseen verrattuna.

Microsoftin Windows and Devices -ryhmän Terry Myersonin mukaan yhtiö on kuitenkin edelleen sitounut mobiilikäyttöjärjestelmänsä kehittämiseen lisäten yhtiön valmistelevan parhaillaan uusia älypuhelimia.

Myersonin mukaan yhtiö uskoo Windows 10 Mobile -mobiilikäyttöjärjestelmän tuovan hyötyä yritysasiakkaille ja yhtiön tarkoituksena on tukea alustaa vielä vuosien ajan.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.