Raportti: Huawei Mate 9 sisältää kaksi 20 megapikselin kameraa ja Kirin 960 -järjestelmäpiirin


0

Huawei julkaisia Mate 8 -älypuhelimensa vain muutama kuukausi sitten ja huhumylly laitteen seuraajan ympärillä pyörii jo kiivaana. Viimeisimpien raporttien mukaan Huawei Mate 9 tulee sisältämään Kirin 960 -järjestelmäpiirin kahdeksanytimisellä suorittimella.

Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti GSM Arena, jonka mukaan Mate 9 sisältää lisäksi kaksi 20 megapikselin kameraa. Yhtiön odotetaan julkistavan uusi älypuhelinmallinsa myöhemmin vielä kuluvan vuoden aikana.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.