Kategoriat
Viihde-elektroniikka

Xiaomin johtaja paljasti: Yhtiöltä ensimmäinen älykello myöhemmin kuluvan vuoden aikana

Kiinalaisvalmistaja Xiaomi on onnistunut maailmalla saavuttamaan suosiota Mi Band -fitnessrannekkeellaan ja nyt yhtiön perustajiin lukeutuva Liu De on kuluneella viikolla vahvistanut, että se on valmis asettumaan kilpasille älykellojen markkinoille.

Aiheesta muun muassa uutisoineen ulkomaisen verkkolehti Techno Buffalon mukaan älykello sisältää muun muassa harjattua metallia, pyöreän näytön sekä sykemonitorin. Aikaisten huhujen mukaan älykellon pyörittämisestä vastaisi muokattu versio Xiaomin Android-pohjaisesta MiUI-käyttöliittymästä. Xiaomi tulee julkistamaan älykellonsa kuluvan vuoden toisella puoliskolla eli mahdollisesti jo muutaman kuukauden kuluessa.

Kirjoittanut Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.