Oppo Find 9 saapuu 4K-näytöllä


0

Kiinalainen nouseva valmistaja Oppo omaa jo suhteellisen kattavan älypuhelintarjonnan, mutta ei ehkä todellista lippulaivamallia. Tämä tulee kuitenkin tiedon mukaan muuttumaan tulevan Find 9 -älypuhelimenmallin myötä, jota yhtiö on kehittänyt viimeiset kaksi vuotta.

Raporttien mukaan älypuhelin tulee sisältämään Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiirin lisäksi kuusi gigatavua käyttömuistia, 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 4K-näyttöpaneelin.

Oppon odotetaan julkistavan uutuutensa kuluvan vuoden kesäkuussa. Myyntiin sen odotetaan saapuvan piakkoin tämän jälkeen noin 600 dollarin hintaan. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkoomainen verkkolehti NextPowerUp.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.