Qualcommin uusi piirisarja sisältää 8-ytimisen suorittimen sekä nopeamman LTE-modeemin


0

Qualcommin nykyinen lippulaivana toimiva järjestelmäpiiri löytyy monen tämänhetkisen lippulaivapuhelimen sisuksista, kuten Samsung Galaxy S7, LG G5, HTC 10 ja Mi 5. Pysyäkseen aallonharjalla, yhtiö kuitenkin kehittää parhaillaan uutta Snapdragon 830 -järjestelmäpiiriä, joka voidaan sisällyttää seuraavan sukupolven huippupuhelimiin.

Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Nextpowerup, jonka mukaan Snapdragon 830 tunnetaan yhtiön sisällä koodinimellä MSM8998. Tiedon mukaan tämä uusi järjestelmäpiiri tullaan valmistamaan uudella 10 nanometrin valmistustekniikalla ja tulee sisältämään kahdeksanytimisen suorittimen (Kryo) lisäksi kategorian 16 LTE -modeemin.

Nykyitetojen mukaan on mahdollista, että Qualcommin uusi järjestelmäpiiri saatetaan nähdä ensimmäisissä laitteissa ensi vuoden ensimmäisellä vuosineljänneksellä tai mahdollisesti jopa ennen kuluvan vuoden loppua.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.