Xiaomi suunnittelee omaa järjestelmäpiiriä


0

Kiinalainen valmistaja Xiaomi on tiedon mukaan päättänyt suunnitella oman järjestelmäpiirinsä älypuhelimille ja tablet-tietokoneille. Tiedon mukaan yhtiö esittelisi oman ARM-luomuksensa jo tässä kuussa järjestettävässä lehdistötapahtumassa.

Peliliike nostaisi Xiaomin samaan sarjaan Samsungin, Huawein ja Applen kanssa, jotka myös suunnittelevat omat piirinsä.

Aiheesta muun muassa uutisoinut ulkomainen verkkolehti Gear Burn tietää kertoa, että tiedon perusteella Rifle-koodinimellistä piiriä ei kuitenkaan tulla näkemään (ainakaan aluksi) huippuluokan malleissa vaan se on tarkoitettu sisällytettäväksi budjettiluokan laitteisiin.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.