Raportti: WhatsApp valmistelee Windows -ja Mac OS X -sovelluksia


0
1 share

WhatsApp saattaa kuluneella viikolla julkaistujen tietojen mukaan suunnittella Windows -ja Mac OS X -sovelluksien julkaisemista. Tällä hetkellä ohjelmisto on saatavana Android-, Blackberry OS-, Blackberry 10-, iOS-, Sailfish-, Series 40-, Symbian- sekä Windows Phone -käyttöjärjestelmille.

Viestipalvelu WhatsApp tarjoaa myös WhatsApp Web -palvelua, joka on tietokoneen selaimessa toimiva versio.

Aiheesta muun muassa uutisoinut ulkomainen verkkolehti Softpedia huomauttaa, että kannattaa kuitenkin muistaa, että kyse on vasta aikaisista huhuista. Yhtiö itse on ollut hyvin vaitonainen tälläisten sovellusten julkaisemisen suhteen.


Like it? Share with your friends!

0
1 share
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.