Raportti: Windows 10:n kasvuvauhti hidastuu


0

Ohjelmistojätti Microsoft on onnistunut kasvattamaan huomattavasti uuden sukupolven Windows 10 -käyttöjärjestelmänsä asennusmäärää viimeisen vuoden aikana, mutta viimeisimpien tutkimusraporttien mukaan asennustahti on kuitenkin kääntynyt laskusuuntaan.

Aiheesta uutisoi muun muasssa ulkomainen verkkolehti Kit Guru, jonka mukaan Windows 10:n osuus käyttöjärjestelmämarkkinoilla saavutti huhtikuussa 14,35 prosentin tason. Tammi-helmikuun aikana Windows 10 kasvatti osuuttaan prosentin verran, mutta maalis-huhtikuun aikana Microsoftin käyttöjärjestelmä kasvatti osuuttaan ainoastaan 0,2 prosentilla.

Tästä huolimatta, Windows 10 on jo noussut maailman toiseksi suosituimmaksi käyttöjärjestelmäksi, jonka edellä on enää ainoastaan yhtiön aikaisempi Windows 7 -käyttöjärjestelmä.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.