Kategoriat
Käyttöjärjestelmä

Uusimman Android-version asennuskanta nyt 7,5 prosenttia

Uusimman Android-käyttöjärjestelmäversion (Marshmallow) asennuskanta on kasvanut viimeisen kahden kuukauden aikana yli 200 prosenttia. Se löytyykin nyt asennettuna kaiken kaikkiaan 7,5 prosentista Android-laitteista. Kuluvan vuoden maaliskuun alussa Google ilmoitti Marshmallow-käyttöjärjestelmäversion asennuskannan olevan 2,3 prosenttia.

Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Nextpowerup, jonka mukaan samalla ajanjaksolla suurin osa muista Android-käyttöjärjestelmäversioista menetti suosiotaan ainoastaan. Android 5.1 Lollipop -käyttöjärjestelmäversion osuus kasvoi 0,2 prosentilla nousten kokonaisuudessaan nyt 19,4 prosenttiin. Lollipop-version suosio puolestaan laski 0,5 prosenttia.

Kirjoittanut Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.