Uusimman Android-version asennuskanta nyt 7,5 prosenttia


0

Uusimman Android-käyttöjärjestelmäversion (Marshmallow) asennuskanta on kasvanut viimeisen kahden kuukauden aikana yli 200 prosenttia. Se löytyykin nyt asennettuna kaiken kaikkiaan 7,5 prosentista Android-laitteista. Kuluvan vuoden maaliskuun alussa Google ilmoitti Marshmallow-käyttöjärjestelmäversion asennuskannan olevan 2,3 prosenttia.

Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Nextpowerup, jonka mukaan samalla ajanjaksolla suurin osa muista Android-käyttöjärjestelmäversioista menetti suosiotaan ainoastaan. Android 5.1 Lollipop -käyttöjärjestelmäversion osuus kasvoi 0,2 prosentilla nousten kokonaisuudessaan nyt 19,4 prosenttiin. Lollipop-version suosio puolestaan laski 0,5 prosenttia.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.