Vuoto: Sony Xperia C6 -älypuhelimen tekniset tiedot julki kuvan kera


0

Japanilainen elektroniikkavalmistaja Sonyn valmistelemasta uudesta Sony Xperia C6 Ultra -älypuhelimesta on vuotanut valokuvia julkisuuteen. C6 Ultra tulisi tiedon mukaan sisältämään 20 megapikselin takakameran sekä 16 megapikselin etukameran LED-salamalla selfie-valokuvien ottamista varten.

Huhujen mukaan Sonyn uutuus tulee sisältämään lisäksi  kuuden tuuman Full HD -näytön sekä lisäksi MediaTekin  8-ytimisen MT6755-suoritinpiirin 1,9 gigahertsin kellotaajuudella. Mukana kehutaan olevan myös 3000 mAh akku, mutta USB Type-C -liitäntää se ei tule sisältämään. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Softpedia.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.