Tesla haluaa nostaa vuosittaista tuotantoon seuraavan parin vuoden sisällä


0

Autovalmistaja Tesla aikoo ilmoituksensa mukaan seuraavan kahden vuoden aikana nostaa tuotantokapasiteettinsa puoleen miljoonaan autoon.

Aikaisemmin Tesla lupaili kyseisiä määriä saavutettavaksi vasta vuonna 2020. Teslan uutta Model 3 -mallia on jo ennakkotilattu 400 tuhatta kappaletta.

Tesla Model 3 on yhtiön kehitteillä oleva sähköautomalli. Kyse on Teslan ensimmäisestä keskivertokuluttajalle suunnatusta mallista. Aikaisemmat ovat olleet merkittävästi kalliimpia. Auton toimitusten on tarkoitus alkaa vuoden 2017 lopussa.

Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Nextpowerup, jonka mukaan Tesla aikoo valmistaa jopa 200 tuhatta Model 3 -autoa ensi vuoden loppuun mennessä. Tarkkaa tietoa siitä miten Tesla aikoo tuotantomääriään nostattaa seuraavien aikana, ei ole.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.