Kategoriat
Puhelimet

Xiaomi aikoo julkaista markkinoille 6,4 tuumaisen Android-älypuhelimen

Kiinalaisen Xiaomin odotetaan ensi viikolla esittelevän uusia tuotteita, joten uusia vuotokuvia ja huhuja alkaa ilmestyä kiihtyvässä tahdissa. Viimeisimmästä vuodosta vastaa Kiinan telehallintovirasto TENAA, jonka mukaan Xiaomi aikoo esitellä markkinoille uuden Mi Max -älypuhelimen.

Xiaomin laite sisältää tiedon mukaan Qualcommin Snapdragon 650 -järjestelmäpiiirin sekä hulppean 6,4 tuumaisen 1080p-näytön.

Lisäksi Mi Max sisältää 4500 mAh akun, kaksi gigatavua käyttömuistia, 15 megapikselin takakameran, sekä viiden megapikelin etukameran selfie-valokuvia varten. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti The Verge.

Kirjoittanut Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.