Assassin's Creed -elokuvasta ensimmäinen traileri katsottavissa


0

Videopelien elokuvat ovat tunnettuja niiden kauan kestävästä työstämisestä, mutta sentään jotkin pääsevät valkokankaalle asti.

Assassin’s Creed -elokuvasta on julkaistu tänään ensimmäinen traileri, joka on saanut myönteistä palautetta mediassa. Arvioltaan 125 miljoonan dollarin budjetin elokuva lupaa seikkailuja kahdelle aikakaudelle.

Toisin sanoen elokuva sijoittuu menneisyyteen ja nykyhetkeen. Luvassa aikamatkustusta, salamurhaajia, salaseuroja sekä huimia stuntteja.

null

Elokuvan päänäyttelijänä on X-Men -elokuvasta tuttu elokuvatähti Michael Fassbender sekä Marion Cotillard ja Jeremy Irons. Ohjaajana on toiminut Justin Kurzel sekä käsikirjoittajina Bill Collage ja Adam Cooper.

Assassin’s Creed ilmestyy elokuvateattereihin 21. joulukuuta, mutta vielä ei tiedetä milloin se saa ensi-iltansa Suomessa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.