Micron aloitti GDDR5X-muistipiirien massatuotannon


0

Micron on ilmoittanut aloittaneensa nopeampien ja energiatehokkaampien GDDR5X-muistipiirien massatuotannon. Muistipiiri tullaan sisällyttämään esimerkiksi Nvidian julkistamaan GTX 1080 -näytönohjainmalliin.

Nvidian Pascal-arkkitehtuurin pohjautuvalla ja 16 nanometrin valmistustekniikalla valmistettavalla grafiikkasuorittimella varustettu GeForce GTX 1080 on yhtiön mukaan jopa kolme kertaa yhtiön aiempaa Maxwell-arkkitehtuuria energiatehokkaampi. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Kit Guru.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.