Kategoriat
Komponentit

Micron aloitti GDDR5X-muistipiirien massatuotannon

Micron on ilmoittanut aloittaneensa nopeampien ja energiatehokkaampien GDDR5X-muistipiirien massatuotannon. Muistipiiri tullaan sisällyttämään esimerkiksi Nvidian julkistamaan GTX 1080 -näytönohjainmalliin.

Nvidian Pascal-arkkitehtuurin pohjautuvalla ja 16 nanometrin valmistustekniikalla valmistettavalla grafiikkasuorittimella varustettu GeForce GTX 1080 on yhtiön mukaan jopa kolme kertaa yhtiön aiempaa Maxwell-arkkitehtuuria energiatehokkaampi. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Kit Guru.

Kirjoittanut Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.