The Angry Birds Movie on katsotuin elokuva 37 maassa – tuottanut jo jopa kymmeniä miljoonia


0

Viikonloppuna 74 maassa ensi-iltaan tullut Suomalaisen Rovio -peliyhtiön ja Sonyn animaatiostudion tuottama The Angry Birds Movie on noussut 37 maassa katsotuimmaksi elokuvaksi. Suomen lisäksi se on Venäjällä, Britanniassa, Saksassa, Meksikossa ja Brasiliassa suosituimmillaan.

Yhtiö budjetoi elokuvaan 65 miljoonaa euroa. Variety -verkkosivuston artikkelissa kerrotaan elokuvan tuottaneen 43 miljoonaa dollaria, eli jo noin 38 miljoonaa euroa. Ensi-illat Yhdysvalloissa, Etelä-Koreassa ja Kiinassa ovat vasta ensi viikonloppuna.

null

The Angry Birds Movie on pärjännyt avauksessaan melko hyvin ja elokuva kiisi esimerkiksi vuonna 2014 ilmestyneen Lego -elokuvan ohi 20 prosenttia paremmalla avausviikonlopputuotolla.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.