Katso kuvat: SpaceX siirsi Falcon 9 -kantorakettinsa Kennedyn avaruuskeskukseen


0

SaceX:n Falcon 9-kantoraketti teki ensimmäisen onnistuneen laskeutumisen merelle huhtikuun alussa. Toukokuussa SpaceX:n kantoraketti joutui suoriutumaan laskeutumisesta paljon kuumemmissa oloissa. Falcon 9-kantoraketti onnistuttiin kuitenkin toistamiseen laskeutumaan merellä lautalle.

falcon9_2_promofalcon9_3_promo

SpaceX on nyt kuljettanut kotiutuneen kantorakettinsa onnistuneen laskeutumisen jälkeen Kennedyn nimeä kantavaan avaruuskeskukseen jälkitarkastusta varten. Avaruuskeskus sijaitsee Cape Canaveralissa Merrittin saarella, joka on Miamin ja Jacksonvillen kaupunkien puolivälissä.

Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti The Verge, jonka mukaan kantorakettia tullaan toistaiseksi säilyttämään hangaarissa 39A. SpaceX:n hangaariin mahtuu kerralla viisi Falcon 9 -kantorakettia.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.